Mr. C.M. Kamminga

Mr. drs. C.M. Kamminga

Chris-Jan Kamminga studeerde rechten, filosofie, politicologie en sociologie aan de Universiteit van Amsterdam en criminologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Binnen de rechtenfaculteit behaalde hij drie bachelor-diploma’s (fiscaal recht, notarieel recht en rechtsgeleerdheid) en negen master-diploma’s (strafrecht, fiscaal recht, staatsrecht, arbeidsrecht, notarieel recht, militair recht, gezondheidsrecht, privaatrechtelijke rechtspraktijk en commerciële rechtspraktijk). Tijdens zijn studies liep Chris-Jan stage bij advocatenkantoor Allen & Overy, werkte hij drie jaar op een trustkantoor en drie jaar in de politiek.

Voordat hij zich verbond aan Seebregts & Saey Strafrechtadvocaten werkte Chris-Jan als strafrechtadvocaat bij verschillende gerenommeerde strafrechtkantoren. Chris-Jan is tevens aspirant lid van de Nederlandse Vereniging van Advocaat-Belastingkundigen (NVAB).

Chris-Jan heeft in zijn praktijk bijzondere aandacht voor financieel-, economische-, en fiscale strafzaken. Ook staat hij cliënten bij in geschillen met de Belastingdienst in de breedste zin van het woord.

Chris-Jan’s kernwaarden zijn eigenheid, vriendelijkheid en rustigheid. In zijn werk en in de omgang met cliënten staat hij dan ook voor een betrokken, persoonlijke en creatieve aanpak van uw zaak.